دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
جلسه مدیران استانی با مدیران ستادی

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین شمس در جلسه مدیران استانی، فعالیت های حوزه علمیه استان یزد را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از یزد، حجت الاسلام والمسلمین محمد شمس، مدیر حوزه علمیه استان یزد در جلسه مدیران استانی، فعالیت های حوزه علمیه استان در ایام کرونا را تبیین کرد.

وی اظهار داشت: با آغاز شیوع این ویروس، ستاد حوزوی بحران در استان یزد تشکیل شد و با دعوت از اداره کل تبلیغات اسلامی، اداره کل اوقاف و امور خیریه، بسیج طلاب، کمیته امداد امام خمینی(ره)، هلال احمر و نهاد رهبری در دانشگاه ها، ۱۴ جلسه در موضوعات مرتبط با این موضوع تشکیل شد. همچنین در تمام شهرستان‌های استان، ستاد حوزوی بحران با محوریت امام جمعه و مدیر مدرسه علمیه تشکیل شد.

مدیر حوزه علمیه استان یزد اظهار داشت: ۵۷۰ طلبه برادر و ۴۳۰ طلبه خواهر به عنوان طلاب جهادگر در عرصه مقابله و مبارزه با ویروس کرونا در عرصه‌های مختلف مشغول به خدمت رسانی بودند.

وی با اشاره به کمیته های مختلف در ستاد حوزوی بحران، به تشریح برخی از فعالیت های آن ها پرداخت و گفت: ۲۵ طلبه در کمیته بیمارستان به عنوان همیار بیماران کرونایی فعالیت داشتند. همچنین ۱۰ نفر از مشاورین حوزه علمیه استان یزد، با حضور در بیمارستان ها، به بیماران و بستگان درجه یک آنها، پرستاران و کادر درمان بیش از ۱۰۰ ساعت مشاوره داده شد.

حجت الاسلام والمسلمین شمس تهیه و تولید ۱۰ کلیپ مشاوره ای و پخش در فضای مجازی با عنوان روحیه دهی به مردم را از دیگر فعالیت های مرکز مشاوره حوزه علمیه عنوان کرد و گفت: حضور در بیمارستان ها و تقدیر از کادر درمان از فعالیت های دیگر این کمیته بوده است.

عضو شورای حوزه علمیه استان یزد با اشاره با راه اندازی کانال های مختلف در شبکه های اجتماعی، گفت: تأسیس کانال مرکز مشاوره یزد و کانال های دیگر در زمینه های روحیه دهی و برگزاری مسابقات مجازی از دیگر فعالیت های حوزه استان در ایام کرونایی بوده است.

وی درباره کمیته توزیع و پشتیبانی اظهار داشت: اولین گروهی که ضدعفونی محافل شهری را به دست گرفت طلاب یزد بودند. ۵۰ هزار محلول ضدعفونی توسط طلاب تولید شد که مورد تأیید مرکز بهداشت قرار گرفت. تهیه یک میلیون ماسک توسط حوزه علمیه استان که از این تعداد ۵۰۰۰ ماسک توسط همسران طلاب تهیه شد. تقسیم هزار بسته سلامت بین مردم استان یزد که شامل محلول ضدعفونی، ماسک، دستکش، دعای هفتم صحیفه سجادیه و داروی امام کاظم(ع) بود از دیگر فعالیت های این کمیته بوده است. گندزدایی معابر، مساجد، پمپ بنزین‌ها، منازل فوتی های کرونایی، ایستگاه های اتوبوس،  فروشگاه ها و نصب ۵۵۰ بنر در نانوایی های استان توسط طلاب در ایام کرونا انجام شد. تهیه ۱۰ دستگاه تب سنج و ایجاد ایستگاه‌های غربالگری در سطح شهر و تهیه ۳۰۰۰ شیلد توسط طلاب، از دیگر فعالیت‌های حوزه علمیه استان یزد در ایام کرونا بود.

کمیته دیگری که حجت الاسلام والمسلمین شمس از آن سخن گفت، کمیته تولید محتوای دینی و فرهنگی شامل احادیث و عکس نوشته ها و پخش در فضای مجازی بود.

مدیر حوزه علمیه استان یزد به برنامه های تهذیبی مدیریت استان نیز اشاره کرد و گفت: شرح دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان، آموزش تدبر در قرآن در ۳۰ جلسه، پخش کلیپ های کوتاه اخلاقی عکس نوشته های اخلاقی با عنوان قله های تهذیب از فعالیتهای تهذیبی استان بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین شمس در پایان با اشاره به فعالیت های آموزشی در ایام کرونا، گفت: از ابتدای شیوع این ویروس، دروس به صورت مجازی ارائه شد و با پایان یافتن محدوده‌های درسی، امتحانات پایان سال آغاز شده است.

در پایان آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه ضمن تقدیر از فعالیت های انجام شده، گفت: حوزه علمیه استان یزد از قدیم‌الایام حوزه ای بوده که چند استان را پوشش می داده و هم اکنون نیز این حوزه بایستی با ارتقای سطح علمی، ارتقای دروس خارج و رشته های تخصصی، حضور جدی در فضای مجازی و حضور در عرصه تبلیغ پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha